Preskoči na vsebino


Prav prisrčno pozdravljeni po Brezmadežni na naši spletni strani!

Vesel sem vašega obiska naše strani in želim, da bi vam pomagala k bolj zavzeti ljubezni do Boga in Brezmadežne. Želimo vam pokazati, kaj mnogi čutimo do sporočila Brezmadežne, ki nam ga je posredovala sv. sestra Katarina Laboure in kako se trudimo kot skupnost Združenja čudodelne svetinje - Otroci Brezmadežne - biti povezani med seboj za blagor vseh ljudi.

Skupaj s papežem Frančiškom prosímo: »Devica sveta in Brezmadežna, nate, ki si čast našega ljudstva in skrbna varuhinja našega kraja, se obračamo z zaupanjem in ljubeznijo. Prebudi v nas vseh željo po svetosti, naj se v našem življenju udejanji vsa lepota evangelija. Ti si vsa lepa, o Marija! V tebi je polnost veselja življenja z Bogom. Stôri, da ne izgubimo pomena naše zemeljske poti, da bodo oči vseh nas ostale zazrte tja, v Boga, kjer je pravo veselje.« (molitev papeža Frančiška v Rimu, 8. 12. 2013)

O Marija brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo!

Iskreno se Vam zahvaljujem za obisk naše strani. Upam da vas je pritegnila in se nam boste pridružili kot zavzeti člani Združenja in ostali zvesti Otroci Brezmadežne. Vsem kličem: Bog povrni! Božji blagoslov in varstvo Brezmadežne naj bo z vami vse dni!

S spoštljivimi pozdravi in spominom pred Brezmadežno,

Franc Rataj, cm

Narodni voditelj Združenja
Print Friendly and PDF